Događanja / Ostala

3. lipnja

U Dvorcu Mačkamama održava se besplatna kazališna radionica „Legići na sceni“

U Dvorcu Mačkamama održava se besplatna kazališna radionica „Legići na sceni“

Cilj je Legiće upoznati s raspodjelom poslova koji se obavljaju tijekom nastanka jedne kazališne predstave

Udruga Malo drama, Malo art dana 3. lipnja u 15 sati na lokaciji Dvorac Mačkamama (Drinska 2/1, Osijek) održava besplatnu kazališnu radionicu pod nazivom „Legići na sceni“ za djecu u dobi od 8 do 12 godina. Trajanje je 180 minuta uz pauze. Radionica je sufinancirana iz sredstava Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske.

Radionicu će voditi Zdenka Šustić koja je diplomirala je Glumu i lutkarstvo na Akademiji za umjetnost i kulturu u Osijeku, a potom i Neverbalni teatar na istoj akademiji i Gabriela Redžić, studentica treće godine preddiplomskog studija Glume i lutkarstva na Akademiji za umjetnost i kulturu u Osijeku.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Cilj je Legiće upoznati s raspodjelom poslova koji se obavljaju tijekom nastanka jedne kazališne predstave. Ovime ih se želi potaknuti na kritičko promišljanje i ohrabriti u donošenju odluka, a u isto vrijeme poučiti strpljenju i otvorenosti da uvažavaju tuđe odluke i promišljanja.

Broj je mjesta na radionici ograničen pa je potrebno prijaviti „legiće“ putem e-maila [email protected]. Za sve dodatne informacije možete se javiti i na broj 0997835851 (Iris Tomić, predsjednica udruge).


Izdvojeno

Reci što misliš!