Događanja / Ostala

26. lipnja do 21. srpnja

Novo „Ljeto s Franom” – prilika da djeca provedu praznike uz tematske radionice na otvorenom

Novo „Ljeto s Franom” – prilika da djeca provedu praznike uz tematske radionice na otvorenom
PR

Program obuhvaća druženje i boravak na zraku, tjelesne aktivnosti, učenje francuskog, ručak i užinu te jezične, likovne, filmske i druge tematske radionice

Fran nam se vraća u Osijek! Francuska alijansa Osijek otvara upise u program cjelodnevnog ljetnog boravka za djecu od sedam do 12 godina. Program Ljeto s Franom održavat će se od 26. lipnja do 21. srpnja, od ponedjeljka do petka, od 7:30 do 16:30.

Program obuhvaća druženje i boravak na zraku, tjelesne aktivnosti, učenje francuskog, ručak i užinu te jezične, likovne, filmske i druge tematske radionice. U pratnji animatora i profesora, djeca će se zabavljati te uz poučan sadržaj provoditi ljetne praznike.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Datume, sadržaj i program aktivnosti pogledajte na poveznici. Cijena je jednotjednog programa 95, dvotjednog programa 170, trotjednog programa 250 te četverotjednog programa 300 eura, uz godišnju članarinu u iznosu od 15 eura. Cijena uključuje radionice, ručak (menu obrok STUC), piće i didaktičke materijale.

Upisi se i predbilježbe primaju putem Google obrasca ili osobno do petka, 23. lipnja. Ostale se informacije o programu mogu dobiti na adresi Šetalište Petra Preradovića 8, 31000 Osijek, pozivom na brojeve 031 293 237 i 098 647 021 te slanjem upita na e-mail adresu [email protected].


Izdvojeno

Reci što misliš!