Događanja / Ostala

22. svibnja

U osječki HNK dolazi nastupiti poznati japanski plesni ansambl

U osječki HNK dolazi nastupiti poznati japanski plesni ansambl
PR

Ansambl nosi reputaciju zbog svoje jedinstvene kompozicije, koreografije i raznolikih kostima, a njegove originalne izvedbe dobile su visoka priznanja

U sklopu obilježavanja 30. obljetnice diplomatskih odnosa Japana i Republike Hrvatske, u Rijeci i Osijeku nastupit će plesni ansambl iz Japana Izena-no-Kai.

Izena-no-Kai predstavlja narodne plesove otočja Okinawa, a njihovi nastupi temelje se na klasičnoj eleganciji i tradiciji povijesnog kraljevstva Ryukyu uz mnogo dinamike koja privlači publiku. Inovativne izvedbe koje kombiniraju tradicionalne i kreativne plesove privlače i pažnju strane publike, pa je ansambl do sada nastupao po Europi (Bugarska, Rumunjska, BiH, Srbija, Slovačka, Austrija, Grčka) i Aziji (Tajvan, Indonezija, Južna Koreja). Ansambl nosi reputaciju zbog svoje jedinstvene kompozicije, koreografije i raznolikih kostima, a njegove originalne izvedbe dobile su visoka priznanja.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Osječki je nastup na rasporedu u ponedjeljak, 22. svibnja u 19 sati u HNK Osijek, Županijska 9, a cijena je ulaznice četiri eura.


Izdvojeno

Reci što misliš!