Događanja / Ostala

3. lipnja

Novo izdanje REZ-a u klubu Oxygene donosi nekoliko poznatih izvođača

Novo izdanje REZ-a u klubu Oxygene donosi nekoliko poznatih izvođača

Mjesto je događanja legendarni spomenuti O2 u kojemu, domaćin programa kolek3k, osim višesatnog seta, priprema i audio vizualni spektakl pod imenom Koscak audio

U klubu Oxygene u subotu, 3. lipnja održat će se novo izdanje REZ-a koje je posebno zbog nekoliko razloga. Osim što u Osijeku nije nastupio više od godine i pol, Volsterova produkcija za to razdoblje ima više izdanja nego ikada.

Osim dobro poznatog labela Secession, na Bandcampu je pokrenuo serijal Exposition, koji izlazi svakog prvog petka u mjesecu. Izdanja s oba labela vrlo su često sastavni dio playlista svjetski poznatih izvođača kao što su DVS1, Rodhad, Richie HawtinAmotik i mnogi drugi, što Volstera svrstava u top techno producenta u regiji.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

DJGKov DJ program dobro je poznat osječkoj publici, ali je zanimljiv detalj da je nedavno pokrenuo label Rave Your Soul, čija su izdanja isto tako prihvaćena od strane svjetski priznatih DJa.

Mjesto je događanja legendarni spomenuti O2 u kojemu, domaćin programa kolek3k, osim višesatnog seta, priprema i audio vizualni spektakl pod imenom Koscak audio. Početak je programa 22, a kraj šest sati ujutro.


Izdvojeno

Reci što misliš!