Događanja / Ostala

6. do 14. travnja

Udruga Kreaktiva provodi novi Erasmus+ projekt „Ready, Steady, ART“

Udruga Kreaktiva provodi novi Erasmus+ projekt „Ready, Steady, ART“
PR

Pomoću različitih umjetničkih tehnika, mladi će imati priliku izraziti svoju kreativnost i poboljšati kreativan način razmišljanja

Od 6. do 14. travnja Udruga za razvoj zajednice KREAKTIVA provodi niz aktivnosti u sklopu Erasmus+ projekta „Ready, Steady, ART“. Grad Osijek i lokacije u OBŽ posjetit će mladi iz Španjolske, Portugala, Bugarske, Češke i otoka Sint Marteen (Karibi) te, naravno, naše županije i Osijeka.

Na projektu sudjeluje ukupno 50 osoba, a u njega uključeno je i mnogo mladih ljudi sa zdravstvenim, socijalnim i financijskim poteškoćama te pripadnici manjina, čime se značajno doprinosi i kvaliteti života upravo te često vrlo zapostavljene skupine. Osnovni je cilj projekta tako stjecanje i razvoj vještina i kompetencija koje promiče EU, kao što su međuljudske vještine, kulturna svijest i izražavanje, kompetencije učenja i digitalne kompetencije.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Pomoću različitih umjetničkih tehnika, mladi će imati priliku izraziti svoju kreativnost i poboljšati kreativan način razmišljanja. Umjetnost kao alat pomaže mladima u procesiranju vlastitih emocija, razumijevanju svog okruženja te povezivanju s drugima i učenju o njihovim kulturama.

Planirane se aktivnosti provode na adresi S. Radića 6 (ulaz iz Adamovićeve).


Izdvojeno

Reci što misliš!