Događanja / Ostala

2. travnja

U nedjelju se ponovno izvodi predstava „NEMOŠ POBJEĆ OD NEDJELJE”

U nedjelju se ponovno izvodi predstava „NEMOŠ POBJEĆ OD NEDJELJE”
KC Osijek

Provjerite zašto i nakon skoro 20 izvedbi, publika i dalje zadovoljno i s osmijehom na licu izlazi s ove predstave

Kako i sam naziv predstave kaže, u nedjelju, 2. travnja u 20 sati u Maloj dvorani Kulturnog centra Osijek ne pokušavajte pobjeći od neizbježnog i dođite uživati u kazališnoj predstavi nastaloj prema popularnom tekstu nagrađivane Tene Štivičić, u produkciji Kulturnog centra Osijek, i u izvedbi osječkih glumaca Antonije Mrkonjić i Dominika Karaule.

Cijena je ulaznica pet eura, a prodaju se na porti Kulturnog centra Osijek (Trpimirova 2/a, Osijek) svaki dan od 7 do 22 sata, i u nedjelju sat vremena prije početka predstave. Moguće ih je rezervirati upitom na e-mail adresu [email protected].

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Jezik ove predstave bliži je vašem životu i rečenicama koje ste čuli ili izgovorili od bilo kojeg dosad. Ona i On likovi su ove priče, a kao i svaka druga priča o odnosu muškarca i žene, i ova je pred svoje likove stavila cijeli raspon situacija, duhovitih i bolnih, svakodnevnih i epskih...

Uživajte u priči Njega i Nje, prisjećajući se i one važnije - Svoje priče. Provjerite zašto i nakon skoro 20 izvedbi, publika i dalje zadovoljno i s osmijehom na licu izlazi s ove predstave.

Nova generacija osječkih glumaca Antonia Mrkonjić i Dominik Karaula donose u kazališni život grada energičnu predstavu kojom je Kulturni centar Osijek pokrenuo vlastitu kazališnu produkciju. Nakon nje, slijedila su još dva premijerna naslova: „MAJKEMI“ u režiji Stjepka Galovića Kandžije i „PLIŠANA REVOLUCIJA“ autorskog tima Vanje Jovanovića i Mateja Sudarića.


Izdvojeno

Reci što misliš!