Događanja / Ostala

4. travnja

U Dokkici održava se besplatno predavanje za roditelje naziva „Nagrade i kazne”

U Dokkici održava se besplatno predavanje za roditelje naziva „Nagrade i kazne”

Na predavanju pod nazivom „Nagrade i kazne” proširit ćemo znanje o škakljivoj temi potkrepljivanja dječjih ponašanja, a dodatno naučiti i o postojanju prirodnih posljedica i njihovoj važnosti u odgoju djece

Svako naše ponašanje ima posljedice. Djeca nakon treće godine života postepeno postaju sve svjesnija kako dobra i očekivana ponašanja dovode do pozitivnih i ugodnih posljedica, a ponašanja koja se definiraju kao „zločesta” dovode do kazne. Već u toj dobi djeca se počinju bojati kazni. Roditelji se često pronalaze u situaciji ispravljanja negativnih obrazaca ponašanja kroz različite oblike kazni. Griješe li u tome? Trebaju li nam kazne da bismo odgojili dijete?

Na predavanju pod nazivom „Nagrade i kazne” proširit ćemo znanje o škakljivoj temi potkrepljivanja dječjih ponašanja, a dodatno naučiti i o postojanju prirodnih posljedica i njihovoj važnosti u odgoju djece. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Predavanje će se održati u utorak, 4. travnja u 17 sati, uživo u prostoru Knjižnice Dječjeg kreativnog centra DOKKICA. Mole se zainteresirani roditelji da svoje sudjelovanje najave ispunjavanjem obrasca za prijavu. Za sve ostale informacije možete kontaktirati DOKKICU putem e-mail adrese [email protected] ili na broj mobitela 099/748-25-32.

Predavanja za roditelje aktivnosti su trogodišnjeg programa „Alternativni centar podrške za djecu i roditelje” koji DOKKICA provodi uz podršku Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike, a provode se u Osijeku i Donjem Miholjcu.


Izdvojeno

Reci što misliš!