Događanja / Ostala

18. ožujka

Povodom obilježavanja Svjetskog dana bubrega održava se Javnozdravstvena akcija u Avenue Mall-u

Povodom obilježavanja Svjetskog dana bubrega održava se Javnozdravstvena akcija u Avenue Mall-u

Cilj obilježavanja Svjetskog dana bubrega jest podizanje svijesti o životno važnoj ulozi bubrega u očuvanju zdravlja te umanjivanje učestalosti bubrežne bolesti i njenog štetnog utjecaja na cijeli organizam

Povodom obilježavanja Svjetskog dana bubrega, 18. ožujka u Avenue Mall-u Osijek od 10 do 13 sati Hrvatska liga za hipertenziju, Studentska sekcija FizIOS i Alumni klub MEFOS održat će Javnozdravstvenu akciju.

Cilj obilježavanja Svjetskog dana bubrega jest podizanje svijesti o životno važnoj ulozi bubrega u očuvanju zdravlja te umanjivanje učestalosti bubrežne bolesti i njenog štetnog utjecaja na cijeli organizam.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Namjera je ukazati da je kronična bolest bubrega česta, štetna i da se može liječiti. Zato je od velike važnosti razviti svijest o potrebi ranog otkrivanja bubrežne bolesti od dječje do starije dobi, kako bi stvorili buduće zdravije generacije.

Bubrezi su izuzetno važni za naše zdravlje i kvalitetu života. Ne samo da oni čiste naš organizam, nego i reguliraju krvni tlak, održavaju čvrstoću kostiju i stimuliraju stvaranje crvenih krvnih zrnaca koja nose kisik po tijelu…


Izdvojeno

Reci što misliš!