Događanja / Ostala

17. ožujka

Osječani prvi u Hrvatskoj imaju priliku pogledati premijeru domaćeg filma „Dnevnik Pauline P”

Osječani prvi u Hrvatskoj imaju priliku pogledati premijeru domaćeg filma „Dnevnik Pauline P”

Ovo je priča o Paulini P., snažnoj, emotivnoj i duhovitoj protagonistici ovoga filma i svojega života, gdje unutar školske godine pratimo njezine avanture u razredu i kod kuće te sve probleme koje ona uspješno savladava

Osječani će prvi u Hrvatskoj imati priliku pogledati novi domaći dječji film „Dnevnik Pauline P”. Svečana će mu se premijera održati u petak, 17. ožujka s početkom u 17 sati, a projekciji u kinu Urania pridružit će se redatelj Neven Hitrec, autorica knjige Sanja Polak, producent Jure Bušić te nekoliko glumaca.

Naslovnu ulogu Pauline P. igra Katja Matković, a ostale glavne uloge tumače Igor Kovač, Judita Franković Brdar, Borko Perić i drugi.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ovo je priča o Paulini P., snažnoj, emotivnoj i duhovitoj protagonistici ovoga filma i svojega života, gdje unutar školske godine pratimo njezine avanture u razredu i kod kuće te sve probleme koje ona uspješno savladava.

Film se temelji na Paulininom dnevniku, a ona iz kritičke perspektive i uz komične situacije, govori o svojim problemima u prijateljstvu, ljubavi i obitelji. Sama radnja filma smještena je u stvarni svijet, s pokojim dodirom „čarolije“.

Film je nastao po istoimenoj najprodavanijoj dječjoj knjizi autorice Sanje Polak, ujedno i školskoj lektiri za treći razred osnovne škole, a na topao i duhovit način progovara o školskim dogodovštinama, prijateljstvu, prvim ljubavima i obiteljskoj dinamici iz perspektive glavne junakinje koja neumoljivo pomiče granice jer je u njezinom svijetu sve moguće.

Ulaznice se po redovnim cijenama kupuju na blagajni kina na dan projekcije od 16 sati, a ostale se informacije mogu dobiti pozivom na broj Uprave 031 205 501 (pon-pet 9-17 sati), pozivom na broj blagajne kina 031 205 507 (12-21,30 sati), slanjem upita na e-mail adresu [email protected], slanjem poruke na Facebook stranicu Kino Urania & Kinematografi Osijek te slanjem poruke na Instagram profil @kino_urania.


Izdvojeno

Reci što misliš!