Događanja / Ostala

10. ožujka

Glazbena škola Franje Kuhača organizira informativno predavanje za sve kandidate zainteresirane za upis

Glazbena škola Franje Kuhača organizira informativno predavanje za sve kandidate zainteresirane za upis
Davor Javorovic/PIXSELL

Pozivaju se, stoga, svi učenici 6. razreda osnovnih glazbenih škola te 2. pripremnog razreda s područja svih županija iz Slavonije i Baranje i šire te njihovi roditelji i nastavnici na INFO dan koji će se održati danas u 18 sati u dvorani Glazbene škole

Glazbena škola Franje Kuhača Osijek organizira informativno predavanje pod nazivom INFO DAN za sve kandidate zainteresirane za upis u 1. razred srednje glazbene škole i 1. razred pripremne naobrazbe za srednju glazbenu školu u školskoj godini 2023./2024.

Pozivaju se, stoga, svi učenici 6. razreda osnovnih glazbenih škola te 2. pripremnog razreda s područja svih županija iz Slavonije i Baranje i šire te njihovi roditelji i nastavnici na INFO dan koji će se održati danas u 18 sati u dvorani Glazbene škole.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ravnateljica i tajnica škole prisutne će upoznati s načinom rada škole (ustroj škole, smještaj učenika u učeničke domove, elektronički upisi i sl.).

Pročelnici instrumentalnih odjela opisat će tijek prijemnih ispita, a nastavnik solfeggia će predstaviti način provođenja prijemnog ispita iz solfeggia.

Roditelji i učenici moći će postavljati pitanja te zatražiti sva potrebna dodatna pojašnjenja.


Izdvojeno

Reci što misliš!