Događanja / Ostala

11. ožujka

U Našicama se održava koncert povodom 100. obljetnice smrti Dore Pejačević

U Našicama se održava koncert povodom 100. obljetnice smrti Dore Pejačević

U projektu sudjelovat će oko 200 sudionika, učenika i njihovih nastavnika, koji će se okupiti oko zajedničkih ciljeva – povezivanje odgojno-obrazovnih kapaciteta na nacionalnoj razini te jačanje svijesti o glazbenim (odnosno umjetničkim) školama kao nezamjenjivim kulturnim utočištima i rasadnicima talenata

Osnovna glazbena škola Kontesa Dora zajedno s Glazbenom školom Slavonski Brod i Glazbenom školom Blagoje Bersa iz Zadra, kreirale su novi glazbeni projekt kojim će predstaviti bogatstvo hrvatskoga glazbenog stvaralaštva.

Riječ je o koncertnom projektu DORISSIMO POSSIBILE koji će prirediti učenici osnovnoškolci i srednjoškolci te njihovi mentori iz spomenutih triju škola, a koji će biti izveden u Našicama, Slavonskom Brodu i Zadru tijekom ožujka.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Projekt se organizira i izvodi povodom 100. obljetnice smrti Dore Pejačević, a sukladno tome na programu koncerata, koje će izvoditi učenici iz svih navedenih glazbenih škola zajedno, bit će djela iz bogatog opusa Dore Pejačević.

U projektu sudjelovat će oko 200 sudionika, učenika i njihovih nastavnika, koji će se okupiti oko zajedničkih ciljeva – povezivanje odgojno-obrazovnih kapaciteta na nacionalnoj razini te jačanje svijesti o glazbenim (odnosno umjetničkim) školama kao nezamjenjivim kulturnim utočištima i rasadnicima talenata.

Koncert u Našicama, u hotelu Park Panolija, održat će se u subotu, 11. ožujka s početkom u 19,30 sati. Uveličajte koncert svojim dolaskom!


Izdvojeno

Reci što misliš!