Događanja / Ostala

25. i 26. veljače

Na utakmicama ŽRK-a Osijek ovoga se vikenda prikupljaju donacije za ratnicu Lavu

Na utakmicama ŽRK-a Osijek ovoga se vikenda prikupljaju donacije za ratnicu Lavu

Kutija za donacije bit će postavljena na ulazu u dvoranu te se pozivaju građani da prikupe simbolična sredstva koja će biti uplaćena na objavljeni račun

Pozivaju se svi zainteresirani građani na pridruživanje humanitarnoj akciji ovoga vikenda naziva „Za ratnicu Lavu”. Lava je dvogodišnja djevojčica koja boluje od razarajuće bolesti - spinalne mišićne atrofije i potreban joj je lijek Zolgensma u vrijednosti od 2 400 000 eura, stoga će sav prikupljeni iznos biti korišten isključivo za plaćanje navedenog lijeka.

Donacije će se prikupljati u subotu na utakmici 2. HRL Osijek2 - Zrinski2 koja će se igrati u 13,30 sati te u nedjelju od 11 sati kada se odigrava turnir mlađih kategorija U12 do 16 sati i na zadnjoj utakmici toga vikenda 1. HRL za ženu 18 sati protiv ŽRK Bjelovar. Sve će se utakmice odigrati u Športskoj dvorani Zrinjevac.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kutija za donacije bit će postavljena na ulazu u dvoranu te se pozivaju građani da prikupe simbolična sredstva koja će biti uplaćena na objavljeni račun. Ako se ne možete pridružiti utakmicama ovoga vikenda, a želite pomoći u donaciji, onda ukoliko ste u mogućnosti, uplatite određeni iznos za ratnicu Lavu. Podatci su za uplatu sljedeći:

Ime: Lava Petrušić
IBAN: HR5024840083120778121
BIC/SWIFT: RZBHHR2X
Poziv na broj: HR99/HR00
Opis plaćanja: za ratnicu Lavu
Adresa: Ulica Matije Gupca, 10 290, Zaprešić
PAYPAL: [email protected]


Izdvojeno

Reci što misliš!