Događanja / Ostala

Tijekom ljetnog semestra

FFOS nastavlja s programom popularizacije znanosti projektom FUZ&JA

FFOS nastavlja s programom popularizacije znanosti projektom FUZ&JA
Facebook/Filozofski fakultet Osijek

U ljetnom semestru bit će organizirane 23 različite aktivnosti koje će, između ostalih tema, obuhvatiti pitanje suvremenog novinarstva, aktivizma mladih, satire u medijima, povijesti Osijeka i Slavonije, manjinske književnosti te postsocijalističke tranzicije u Hrvatskoj

Filozofski fakultet u Osijeku nastavlja s programom popularizacije znanosti te u ljetnom semestru 2022./2023. donosi niz zanimljivih događanja (predavanja, tribine, predstavljanja knjiga i radionice) koja će zasigurno privući brojnu publiku. Nastojeći približiti znanstvene teme široj zajednici, osječki Filozofski fakultet u svojstvu važnog dijaloškog prostora otvara vrata svima koji su zainteresirani za poticajne rasprave usmjerene prema razvoju kritičkog mišljenja, razmjeni ideja i problematizaciji društveno važnih pitanja.

U sklopu novog izdanja popularizacijskog projekta FUZ&JA (Filozofski u zajednici – i ja) moguće je pronaći događanja u organizaciji Alumni udruge FFOS, Centra za interdisciplinarna istraživanja, Estetičkog laboratorija te Otvorenog četvrtka, kao i pojedinih katedri i odsjeka Filozofskog fakulteta u Osijeku.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ukratko, u ljetnom semestru bit će organizirane 23 različite aktivnosti koje će, između ostalih tema, obuhvatiti pitanje suvremenog novinarstva, aktivizma mladih, satire u medijima, povijesti Osijeka i Slavonije, manjinske književnosti te postsocijalističke tranzicije u Hrvatskoj.

Informacije o svim najavljenim događanjima koja su, dakako, otvorena za javnost, bit će dostupne na mrežnim stranicama Fakulteta te na društvenim mrežama njihovih organizatora. Dio događanja prenosit će se i na YouTube kanalima pojedinih organizatora.

Koordinatori su tog popularno-znanstvenog programa Domagoj Kostanjevac, Jelena Pataki Šumiga, Luka Pejić i Petra Pekarić. Sva pitanja, komentare i prijedloge možete im uputiti na sljedeću e-mail adresu: [email protected].


Izdvojeno

Reci što misliš!