Događanja / Ostala

14. veljače

Koncert grupe Fluentes ovoga Valentinova u Centru za kulturu Đakovo

Koncert grupe Fluentes ovoga Valentinova u Centru za kulturu Đakovo

Ulaznice za koncert po cijeni od 6 eura moguće je kupiti u radno vrijeme blagajne Centra za kulturu Đakovo, a rezervacija istih moguća je isključivo putem službene Facebook stranice Centra

Dan zaljubljenih sa svojim voljenima provedite na velikom koncertu Fluentesa koji se ovog Valentinova, 14. veljače u 20 sati održava u Centru za kulturu Đakovo.

Fluentes hrvatski je pop rock sastav osnovan 2004. godine u Đakovu. Fluidni u izričaju te pristupačni i iskreni u izvedbi, svoj su prvi album „Igra čekanja“ objavili 2017. godine, a isti je osvojio brojne nagrade, među kojima su osvojeno četvrto mjesto na HRtop40 listi sa singlom „Pusti da ljubav nosi me“, nagrada Music Pub Zlatka Turkalja za pjesmu godine 2015. za singl „Pođi na put“ i nagrada Porin 2018. godine za Najboljeg novog izvođača.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ulaznice za koncert po cijeni od 6 eura moguće je kupiti u radno vrijeme blagajne Centra za kulturu Đakovo, a rezervacija istih moguća je isključivo putem službene Facebook stranice Centra.

U tijeku je i nagradno darivanje u kojemu do 10. veljače možete osvojiti 2x2 ulaznice za koncert, a detalje i uvjete sudjelovanja možete pronaći na Facebook stranici Centra za kulturu Đakovo.


Izdvojeno

Reci što misliš!