Događanja / Ostala

11. veljače

U klubu Epic održava se All Night Long večer uz Marka Felingera

U klubu Epic održava se All Night Long večer uz Marka Felingera

Događaj će se tako održati 11. veljače u klubu Epic s početkom u 23 sata, a cijena je ulaznice 7 eura do i 9 eura poslije ponoći

Već je tradicija da je gotovo svaki All Night Long event uz Marka Felingera ujedno i posebna prigoda, pa je vjerojatno zbog toga i uvijek bio sjajno podržan, neovisno o mjestu održavanja.

Međutim, ovoga puta razlog okupljanja i više je nego poseban jer 11. veljače u osječkom klubu Epic zajedno se slavi 20 godina od kada je Marko Felinger, tada još petnaestogodišnjak, prvi put stao iza DJ pulta. U proteklih 20 godina neprekidnog i aktivnog djelovanja na lokalnoj, ali i regionalnoj sceni, Marko je svojem glazbenom pozivu uvijek pristupao na zavidno entuzijastičnoj razini i gotovo sigurno je upravo zbog toga toliko dugo i opstao na sceni.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Danas, dva puna desetljeća poslije, zajedno se slavi ovaj jubilarni trenutak i nestrpljivo čeka što će donijeti treće desetljeće...

Događaj će se tako održati 11. veljače u klubu Epic s početkom u 23 sata, a cijena je ulaznice 7 eura do i 9 eura poslije ponoći.

Markova prisutnost na sceni započinje 2003., gdje je prvo djelovao kao izvođač, a zatim kao organizator mnogih uspješnih evenata. Jedan od njegovih najvećih projekata definitivno je Underground rezidencija u legendarnom klubu Oxygene u rodnom Osijeku, koja je tada (2012.) odigrala značajnu ulogu oživljavanja slabe lokalne scene.

U posljednjih 20 godina kao DJ, nastupao je diljem cijele svoje zemlje, ali i u Sloveniji, Srbiji, Bosni i Hercegovini, uz brojna respektirana progressive i techno imena svjetske i regionalne elektronske scene.

Od novijih projekata treba istaknuti Underwater serijal, koji je uspješno plovio splitskom scenom tri pune sezone, uz mnoge premijerne nastupe u Splitu te aktualni State of Mind program, pokrenut u jesen 2022. godine u osječkom klubu Exit.

Kada nije zaokupljen organizacijom evenata uz posebno odabrana gostovanja, Marko je fokusiran na vlastitu All Night Long večer, koju tradicionalno održava dva puta godišnje u svom gradu.

Marko je strastveni kolekcionar gramofonskih ploča i ovisnik o glazbi, opsjednut pronalaskom skrivenih dragulja iz glazbenih kataloga. Njegov je zaštitni znak jedinstvena kombinacija deep progressive zvuka i techna, često usklađenih s mračnim i mističnim melodijama.


Izdvojeno

Reci što misliš!