Događanja / Ostala

1. i 2. veljače

Dvije nove izvedbe kazališne predstave „NEMOŠ POBJEĆ OD NEDJELJE” u Kulturnom centru Osijek

Dvije nove izvedbe kazališne predstave „NEMOŠ POBJEĆ OD NEDJELJE” u Kulturnom centru Osijek
KC Osijek

Ona i On likovi su ove priče, a kao i svaka druga priča o odnosu muškarca i žene, i ova je pred svoje likove stavila cijeli raspon situacija, duhovitih i bolnih, svakodnevnih i epskih...

Za sve zainteresirane u veljači pripremljene su još dvije dodatne izvedbe predstave NEMOŠ POBJEĆ OD NEDJELJE koje su na rasporedu u Maloj dvorani Kulturnog centra Osijek u srijedu, 1. veljače i četvrtak, 2. veljače, obje u 20 sati.

Cijena je ulaznica pet eura, a prodaju se na porti Kulturnog centra Osijek (Trpimirova 2/a, Osijek), počevši od ponedjeljka, 30. siječnja 7-22 sata ili sat vremena prije početka predstave. Ulaznice je moguće rezervirati i na e-mail adresu [email protected].

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

O PREDSTAVI:

Jezik ove predstave bliži je vašem životu i rečenicama koje ste čuli ili izgovorili od bilo kojeg dosad. Ona i On likovi su ove priče, a kao i svaka druga priča o odnosu muškarca i žene, i ova je pred svoje likove stavila cijeli raspon situacija, duhovitih i bolnih, svakodnevnih i epskih... Uživajte u priči Njega i Nje, prisjećajući se i one važnije - svoje priče.

Nova generacija osječkih glumaca, Antonia Mrkonjić i Dominik Karaula donose u kazališni život grada energičnu predstavu kojom Kulturni centar Osijek pokreće vlastitu kazališnu produkciju, a u kojoj nas uskoro očekuju još dvije premijere.

Prva od njih jedna je od najizvođenijih hrvatskih drama nagrađivane Tene Štivičić, NEMOŠ POBJEĆ OD NEDJELJE.


Izdvojeno

Reci što misliš!