Događanja / Ostala

28. siječnja

U Lugu se održava Baranjski poljoprivredni sajam

U Lugu se održava Baranjski poljoprivredni sajam

Želi se približiti Baranja svim zainteresiranim gostima, pa i samim Baranjcima, kao i informirati sve poljoprivrednike o drugim mogućnostima

Pozivaju se svi zainteresirani na sajam proizvođača poljoprivrednih proizvoda iz Baranje koji će se održati u dvorištu Hotela Lug u Lugu, 28. siječnja od 10 do 14 sati.

Baranja danas uspijeva biti posebnom jer Baranjci čuvaju vlastite egzistencijalne tajne o životu i preživljavanju, o ljubavi i umiranju, vinima, ljutim papričicama, specifičnom ribolovu i zanimljivim očuvanim autohtonim poljoprivrednim proizvodima.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Baranja uspijeva privlačiti, ali nikada se ne otkriva do kraja.

Dođite na sajam i polako istražujte Baranju uz priče i proizvode, okušajte poljoprivrednu ponudu regije. Želi se približiti Baranja svim zainteresiranim gostima, pa i samim Baranjcima, kao i informirati sve poljoprivrednike o drugim mogućnostima.

Glavna je tematika ovog sajma razmjena sjemena. No, uživajte i uz poznate i one manje znane vinare, sirane, mljekare, pčelare, proizvođače voća i povrća, kao i proizvođače alkoholnih te suhomesnatih proizvoda.

Svi poljoprivrednici odavno razmišljaju planski, sustavno, cirkularno, održivo, nesebično i sinergijski međusobno nadopunjuju. Dođite i podržite ih!

Raspored predavanja:

1. Teratehnopolis -  aplikacija za online prodaju koja je u sklopu europskog projekta 

2. ŽRA - Županijska razvojna agencija OBŽ - „Plan za industrijsku tranziciju Panonske Hrvatske i mogućnosti za poljoprivrednike"

3. Školska shema - Ministarstvo poljoprivrede - priprema opg-a za prijavu.


Izdvojeno

Reci što misliš!