Događanja / Ostala

Od 18. siječnja

Nastavljaju se radionice „Čarobni napitak“ u osječkom Esseker Express tramvaju

Nastavljaju se radionice „Čarobni napitak“ u osječkom Esseker Express tramvaju
PR

Na radionicama djeca, zajedno s voditeljicom Nikolinom Baškarad, pripremaju čarobni napitak te tako uče o zdravim namirnicama i zdravim navikama, a kroz igre s pravilima i vođene igre ponavljaju i utvrđuju ono što su naučili na radionici

S ciljem promoviranja Ugostiteljsko-turističke škole Osijek i zanimanja koja se mogu upisati u školi, Regionalni centar kompetentnosti Ugostiteljsko-turističke škole Osijek inicirao je nastavak suradnje s Udrugom za ruralni turizam Đola, dječjim vrtićima u Osijeku i GPP-om.

Suradnja se nastavlja održavanjem radionica pod nazivom „Čarobni napitak“ u Esseker Express tramvaju u Osijeku, a radionice promoviraju, osim same škole i zanimanja, zdravu prehranu koja je iznimno važna za djecu i mlade.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Radionica se sastoji iz dvaju dijelova - interaktivnog i zabavnog dijela. Na radionicama djeca, zajedno s voditeljicom Nikolinom Baškarad, pripremaju čarobni napitak te tako uče o zdravim namirnicama i zdravim navikama, a kroz igre s pravilima i vođene igre ponavljaju i utvrđuju ono što su naučili na radionici.

Radionice započele su 18. siječnja i održavat će se u dva termina - u 9 i u 10 sati, a trajat će sve do kraja siječnja.

Svi zainteresirani za suradnju i održavanje radionica za djecu ovakvog i sličnog sadržaja mogu se javiti Udruzi za ruralni turizam Đola na e-mail adresu  [email protected] te zajedno s voditeljicom kreirati radionicu po svojoj mjeri.


Izdvojeno

Reci što misliš!