Događanja / Ostala

14. do 21. siječnja

Udruga Kreaktiva provodi Erasmus+ projekt "Kreativne terapije u radu s mladima"

Udruga Kreaktiva provodi Erasmus+ projekt
Udruga Kreaktiva

U provedbi ovoga treninga sudjeluju osobe koje rade s mladima u nepovoljnom položaju, a dolaze iz Portugala (otok Madeira), Italije, Grčke, Danske, Turske, Rumunjske, Bugarske te otoka Aruba i St. Marten (Karibi – Nizozemski Antili)

Nakon uspješno provedenih Erasmus+ projekata tijekom 2022. godine u Osijeku u kojima je sudjelovalo više od 300 mladih osoba iz mnogih zemalja Europe i svijeta, za nekoliko dana započinje još jedan projekt na kojega su iznimno ponosni iz Udruge Kreaktiva.

Erasmus+ projekt Kreativne terapije u radu s mladima u potpunosti je osmišljen od strane voditelja iz Osijeka, a bit će proveden od 14. do 21. siječnja.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U provedbi ovoga treninga sudjeluju osobe koje rade s mladima u nepovoljnom položaju, a dolaze iz Portugala (otok Madeira), Italije, Grčke, Danske, Turske, Rumunjske, Bugarske te otoka Aruba i St. Marten (Karibi – Nizozemski Antili).

Aktivnosti izvode izv. prof. dr. art. Jasmina Pacek, univ. spec. art. therap. i Antonija Blažević, univ. spec. art. therap. Iz Udruge se nadaju kako će zainteresirani prepoznati rad i trud njihove organizacije te doprinos povećanju kvalitete života mladih ljudi, značaj ovoga projekta i njegov budući potencijal za mlade osobe s područja našega grada i županije te medijski ga popratiti.


Izdvojeno

Reci što misliš!