Događanja / Ostala

od 27. studenog do 4. prosinca

Osijek: Projekt kreARTivity

Osijek: Projekt kreARTivity

U projektu sudjeluju osobe koje rade s mladima u nepovoljnom položaju, a dolaze nam iz Portugala (otok Madeira), Italije, Grčke, Gruzije, Armenije, Cipra i otoka Curacao (Karibi – Nizozemski Antili)

Nakon uspješno provedenih Eramsus+ projekata tijekom srpnja i kolovoza u Osijeku u kojima je sudjelovalo više od 150 mladih iz Portugala, Španjolske, Mađarske, Italije i Finske uz naše mlade iz cijele Županije, za nekoliko dana započinje još jedan projekt na kojeg smo iznimno ponosni.

Erasmus+ projekt KreARTivity - Inovativnost u radu s mladima primjenom umjetnosti, u potpunosti je osmišljen od strane voditelja iz Osijeka, a bit će proveden od 27.11. – 4.12.2021. godine. Sudjeluju osobe koje rade s mladima u nepovoljnom položaju, a dolaze nam iz Portugala (otok Madeira), Italije, Grčke, Gruzije, Armenije, Cipra i otoka Curacao (Karibi – Nizozemski Antili). Aktivnosti izvode Izv.prof.dr.art. Jasmina Pacek, univ.spec.art.therap., prim.mr.sc. Maja Štimac, Antonija Blažević, dok je voditeljica projekta dr.sc. Sanela Ravlić.

Važni datumi:

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

27.11. – 28.11.2021. – Uvod u plesnu terapiju – voditeljica Antonija Blažević

29.11. – 30.11.2021. – Uvod u terapiju likovnom umjetnošću – voditeljica Izv.prof.dr.art. Jasmina Pacek, univ.spec.art.therap

1.12. – 2.12. – Uvod u drama terapiju – voditeljica prim.mr.sc. Maja Štimac

3.12. – 4.12. – Rad s mladima – laboratoriji po područjima

U projekt će se 30.11.2021. u 13:15 uključiti i Nikola Faller, mag. kiparstva koji će zajedno sa svim sudionicima stvarati umjetnost u pijesku na Dravi.


Izdvojeno

Reci što misliš!