Događanja / Ostala

4. studenog

Info-centar za mlade: Radionica o motivaciji

Info-centar za mlade: Radionica o motivaciji

Na radionici ćete imati prilike saznati više o različitim vrstama motivacije te što utječe na intenzitet motivacije

Info-centar za mlade tijekom jeseni i zime priprema različite radionice iz područja psihologije. Studeni je rezerviran za temu motivacije.

Gubitak motivacije za vježbanje, teškoće održavanja motivacije za učenje ili posao...svatko od nas se u životu susreo s manjkom motivacije.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Motivacija je glavni mehanizam koji nas gura prema postavljenom cilju i zato je teško kada nestane ili je ne možemo probuditi.

Na radionici ćete imati prilike saznati više o različitim vrstama motivacije te što utječe na intenzitet motivacije. Također ćete  imati prilike promišljati što vas osobno motivira te kako to možete  upotrijebiti u svom svakodnevnom životu.

Radionica je namijenjena mladima između 15 i 30 godina.

Ukoliko i ti želiš naučiti više o motivaciji te i promišljati što tebe osobno motivira, pridruži se  radionici koja će se održati u četvrtak 4. studenoga od 17 do 19 sati u Info-centru za mlade Osijek (Kralja Zvonimira 15).

Ukoliko želiš sudjelovati možeš se prijaviti putem online prijavnice do 2. studenog u 12 sati. Sa sobom ponesi bilježnicu kako bi mogao/mogla kvalitetno sudjelovati na radionici.

 


Izdvojeno

Reci što misliš!