Događanja / Ostala

12. svibnja

FFOS: Scientific inter_view

FFOS: Scientific inter_view

Tema predavanja ovoga ciklusa je "Koja je uloga stručnjaka iz društvenih i humanističkih znanosti u udrugama civilnog društva?"

Pozivamo vas na sudjelovanje na drugom predavanju drugog ciklusa predavanja pod nazivom scientific inter_view s temom »Koja je uloga stručnjaka iz društvenih i humanističkih znanosti u udrugama civilnog društva?« u organizaciji Centra za interdisciplinarna istraživanja Filozofskog fakulteta Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku.

 Predavanja će ovoga puta održati Mirna Šostarko, mag. educ. phil. et mag. paed. (DKolektiv - organizacija za društveni razvoj; Hrvatski centar za razvoj volonterstva) te Mirela Pašić, mag. paed. (SOS Rijeka - centar za nenasilje i ljudska prava).
 
Predavanja će biti održana 12. svibnja 2021. godine (srijeda) s početkom u 18 sati putem online platforme Zoom. Za sudjelovanje na predavanju potrebno je ispuniti obrazac na sljedećoj poveznici. Rok za prijavu je do srijede 12. svibnja ili do trenutka dosezanja maksimalne kvote od 100 sudionika.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita


Izdvojeno

Reci što misliš!