Događanja / Ostala

31. ožujka

Webinar: Daljinski upravljana "Stereo360" kamera na mikro stabilizatoru

Webinar: Daljinski upravljana

Predstavit će se daljinski upravljana "Stereo360" kamera na mikro stabilizatoru koja omogućava prijenos video signala visoke kvalitete putem radio transmitera i njegovu projekciju na FPV naočalama u visokoj rezoluciji

Na webinaru: Daljinski upravljana "Stereo360" kamera na mikro stabilizatoru, koji se u Osijeku održava 31. ožujka 2021. godine u 11:00 h, Ivan Jelušić, Dragan Kovačević i Antonio Kovač će prezentirati daljinski upravljanu "Stereo360“ kameru na mikro stabilizatoru koja omogućava prijenos video signala visoke kvalitete putem radio transmitera i njegovu projekciju na FPV  naočalama u visokoj rezoluciji. Posebnost ove inovacije je način upravljanja kamerom. 

Webinar se održava u sklopu projekta Daljinski upravljana "Stereo360" kamera na mikro stabilizatoru  koji je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Webinar uz pomoć Kreativne agencije Adverta organizira Capital Assemblay, tvrtka koja se bavi razvojem, dizajniranjem i izradom najbolje svjetske FPV opreme. Tvrtka je usmjerena na inovacije i razvoj svih dijelova FPV tehnološkog niza, dok je posebno specijalizirana za daljinsko upravljanje "Stereo360" - kamere na mikro stabilizatoru.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Zbog epidemiološke situacije praćenje webinara će biti putem Zoom aplikacije. Za sudjelovanje potrebno je popuniti obrazac nakon kojeg će vam na e-mail organizatori dostaviti pristupne podatke.


Izdvojeno

Reci što misliš!