Događanja / Ostala

od 25. do 31. ožujka

She: Dani otvorenih vrata ženskog fitnessa She

She: Dani otvorenih vrata ženskog fitnessa She

Svaka žena treba za sebe odabrati fizičku aktivnost kojom će se redovno baviti jer jer to jedna od ključnih stvari kako bi uvijek bile vitalne i zdrave

1. Donesi odluku da ćeš trenirati.
2. Izaberi program koji ćeš probati (ili još bolje, sve ih isprobaj!).
3. Javi se u inbox i dođi na trening.

Joga 

Joga je savršen način otpuštanja stresa nakupljenog u umu i tijelu. 
Probudite cijelo tijelo uz stručno vodstvo trenerice koja vas motivira te pomaže da pomaknete vlastite granice i uspostavite ravnotežu tijela i uma. Trening će vas opustiti, razgibati te povećati vašu fleksibilnost i pokretljivost.

Full body Shape

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Trening za oblikovanje cijelog tijela, izgradnju mišića i povećanje mobilnosti. 
Posebno osmišljenim vježbama svaki dio vašeg tijela će dobiti pažnju čime ćete izgraditi snažno i zgodno tijelo, otpustiti bilo kakve bolove nastale prekomjernim stajanjem/sjedenjem ili nepravilnim držanjem i kući odlaziti pune energije i zadovoljstva.

Pole Dance

Ples na šipkama je poseban doživljaj za svaku ženu tijekom kojeg osim što radimo na oblikovanju ženstvenih, elegantnih mišića, radimo i na našoj ženstvenosti i senzualnosti. Ovaj tip treninga žene  često opisuju kao jednu od najzabavnijih stvari koje su probale jer su opuštene biti kreativne, senzualne i sve što požele. Isprobajte zanimljive okrete, naučite male koreografije, popnite se na šipku i okrenite te učvrstite cijelo tijelo i pri tome se genijalno zabavite. 

Svaka žena treba za sebe odabrati fizičku aktivnost kojom će se redovno baviti jer jer to jedna od ključnih stvari kako bi uvijek bile vitalne i zdrave. Izaberite svoj trening i uživajte u svakom trenutku. 

Sve dodatne informacije i prijave za treninge možete obaviti na Facbook stranici She - Women’s Fitness Zone ili na broju mobitela 098 994 86 53. 


Izdvojeno

Reci što misliš!