Događanja / Ostala

26. veljače

GISKO: Književni kvizovi - Ljubav u književnosti

GISKO: Književni kvizovi - Ljubav u književnosti

Ovaj mjesec tema je "Ljubav u književnosti", a kviz se sastoji od 20 pitanja s 3 ponuđena odgovora

S obzirom na sve veću popularnost kvizova u mrežnom okruženju, Gradska i sveučilišna knjižnica Osijek organizira GISKO književne kvizove, koji se održavaju svaki posljednji petak u mjesecu.

Kvizovi se sastoje od 20 pitanja s 3 ponuđena odgovora od kojih je jedan točan, a pitanja sastavljaju knjižničari. Svaki mjesec očekuju vas nove, uzbudljive teme, žanrovi i književni kviz motivi! 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Gradska i sveučilišna knjižnica Osijek novu sezonu kvizova nastavlja u petak, 26. veljače 2021. godine s početkom u 20.00 sati, kada se održava kviz "Ljubav u književnosti" putem mrežne platforme MyQuiz. Kviz će biti aktivan na poveznici.

Rezultati svakog kviza do kraja će se godine zbrajati, a osoba s najboljim ukupnim rezultatom osvojit će godišnju individualnu članarinu u Gradskoj i sveučilišnoj knjižnici Osijek. 

Ako vam vrijeme i mjesto radnje, glavni likovi i pisci nisu nepoznanice, pridružite nam se putem poveznice na Facebook ili mrežnoj stranici Knjižnice. Ukoliko propustite riješiti kviz u 20.00 sati, svaki ćemo kviz ponoviti te mu možete pristupiti i u 21.00 sat.
Više informacija može se dobiti na broj telefona: Posudbeni odjel za odrasle GISKO 031/211-233
 

Izdvojeno


Reci što misliš!