Događanja / Ostala

od 4. do 11 .siječnja

MMML Studio: Umjetnička rezidencija Marka Markovića

MMML Studio: Umjetnička rezidencija Marka Markovića

Rad je rezultat višemjesečne kontinuirane komunikacije Beč - Osijek, baš poput rada Dnevnik straha koji nastaje u njegovom rodnom Osijeku iz kojeg je otišao s 14 godina svoga života

U utorak, 29. prosinca 2020. u prostoru MMML Studia (Zeleno polje 30, Osijek) biti će predstavljen rad Mutual Aid in self-organized societies umjetnika Marka Markovića kao rezultat šestog rezidencijalnog programa u sklopu projekta MMML Studio.

Izložbom će se po prvi puta predstavit višegodišnji istraživački rad autora koji se ovom rezidencijom vraća u rodni grad te u sklopu iste nastaje rad Dnevnik straha kao rezultat višemjesečne komunikacije Beč - Osijek. Treba napomenuti da je rezidencija realizirana virtualnim putem te da autor nije i neće biti u mogućnosti prisustvovati izložbi iz epidemioloških razloga.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Povodom šeste rezidencije neće biti prigodnog otvorenja kako je inače praksa s obzirom na okolnosti u kojima se trenutno nalazimo. Studio ćete moći posjetiti individualno ili u manjim grupama (do 5 ljudi) od 4. do 11. siječnja 2021. godine između 10 i 14 sati uz prethodnu najavu putem društvenih mreža.

Rezidencija je financirana vlastitim sredstvima te sredstvima Grada Osijeka.


Izdvojeno

Reci što misliš!