Događanja / Ostala

21. studenog

Kulturni centar Osijek: Klap Klap

Kulturni centar Osijek: Klap Klap

KLAP KLAP je projekt osječke organizacije Teatra to go usmjeren na razvoj kazališne publike

KLAP KLAP uživo cjelodnevno je kazališno druženje s fokusom na kazališnu publiku. Održat će se 21. studenoga 2020., u Kulturnom centru Osijek, s početkom od 10 sati do ponoći.

Program donosi radionicu kazališne kritike, predstavljanje rezultata ankete "Učinak COVID19 na kazališnu publiku", gledanje predstave "Saloma" Selme Mehić, razgovor s glumicom nakon izvedbe.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

KLAP KLAP je projekt osječke organizacije Teatra to go usmjeren na razvoj kazališne publike, pokrenut prije točno godinu dana. U sklopu projekta snimljen je niz video materijala o osječkoj kazališnoj sceni, koji se nalaze na službenom KLAP KLAP YouTube kanalu. U godinu dana snimljeni su intervjui s domaćim i gostujućim kazalištarcima, kao što su Areta Ćurković, Duško Modrinić, Mario Kovač. Isto tako, zabilježen je stav sugrađana o kazalištu, repertoaru koji se nudi u gradu i zašto idu, odnosno ne idu u kazalište.

Raspored KLAP KLAP uživo:
- 10,00 sati radionica kazališne kritike; vodi kritičarka Vijenca i Expressa Anđela Vidović (prijava zatvorena)
- 19,00 sati predstavljanje rezultata ankete "Učinak COVID-19 na kazališnu publiku";
predstavlja magistra sociologije Toni Pranić
- 22,00 sata predstava "Saloma" u izvedbi Selme Mehić; moderirani razgovor publike s
glumicom nakon izvedbe

Cijeli događaj dio je programa Noći kazališta 2020., u suradnji s Kulturnim centrom Osijek, pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture i medija. Ulaz je besplatan za sve posjetitelje uz ograničen broj sjedećih mjesta i uz pridržavanje epidemioloških mjera.


Izdvojeno

Reci što misliš!