Događanja / Ostala

16. studenog

Kulturni centar Osijek: Radionica "Oslikaj svoju eko torbu"

Kulturni centar Osijek: Radionica

Polaznici radionice oslikat će dvije torbe – jednu za sebe, a drugu za jednog korisnika staračkog doma

Stanovnici Europske unije potrošili su 100 milijardi plastičnih vrećica u 2017. godini što iznosi oko 195 vrećica po stanovniku EU. Jesi li i ti odbacio/la omražene plastične vrećice ili se bar trudiš smaniti njihovo korištenje?

Briga o okolišu u našim je rukama, u ovome slučaju i doslovno, te zbog toga skupina mladih Hangout nastavlja s provedbom projekta PRONI Centra "Drvo solidarnosti"  i  poziva te na radionicu pod nazivom  „Oslikaj svoju eko torbu“.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Radionica će se  održati  16. studenog  od 18. do 20. sati u Kulturnom centru Osijek, a radionicu će voditi  Tea Žagar i Ana Previšić.

Polaznici radionice oslikat će dvije torbe – jednu za sebe, a drugu za  jednog korisnika staračkog doma (koji će pokloniti kada se epidemiološka situacija promijeni te bude dozvoljen ulazak u staračke domove).

Zbog trenutne situacije broj sudionika je ograničen na 12 osoba, a svoje mjesto možeš osigurati ispunjavanjem putem online prijavnice do 15. studenog 2020. u podne. Prijave su otvorene za mlade između 18 i 30 godina.

Radionica će se održati uz pridržavanje svih trenutno važećih epidemioloških mjera.

Više informacija može se dobiti slanjem maila na [email protected] ili se javi preko Instagrama ili Facebooka.

Projekt Drvo solidarnosti financiran je sredstvima Europskih snaga solidarnosti.


Izdvojeno

Reci što misliš!