Događanja / Ostala

5. studenog

FFOS: Predavanje "Emocionalna inteligencija – put ka sreći?"

FFOS: Predavanje

Ovo predavanje temelji se na dugogodišnjem bavljenju istraživanjima emocionalne inteligencije te sažima znanstvene spoznaje o emocionalnoj inteligenciji, njezinu razvoju i doprinosu različitim aspektima života

U četvrtak, 5. studenog 2020., održat će se prvo predavanje u sklopu 9. ciklusa
Otvorenog četvrtka
. Predavanje naslova „Emocionalna inteligencija – put ka sreći?“ održat će doc. dr. sc. Ana Babić Čikeš.

Profesorica Babić Čikeš radi na Filozofskom fakultetu Osijek od 2005. te predaje kolegije iz područja razvojne psihologije i psihološkog savjetovanja, a znanstveni joj je rad uglavnom vezan uz teme mjerenja i razvoja emocionalne inteligencije.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ovo predavanje temelji se na dugogodišnjem bavljenju istraživanjima emocionalne inteligencije te sažima znanstvene spoznaje o emocionalnoj inteligenciji, njezinu razvoju i doprinosu različitim aspektima života. Govorit će se o različitim pogledima na emocionalnu inteligenciju, o rezultatima istraživanja odnosa emocionalne inteligencije i različitih kriterija životnog uspjeha te o razvoju emocionalne inteligencije.

Bit će predložene i mogućnosti primjene spoznaja o emocionalnoj inteligenciji u svakodnevnom životu.

Predavanje će se održati u prostoriji 54 na Filozofskom fakultetu Osijek (Lorenza
Jägera 9) s početkom u 18 sati te je otvoreno za javnost. Molimo sve koji planiraju doći da obvezno nose masku te da se prijave na poveznici.

Prijavni obrazac potrebno je ispuniti do utorka, 3. studenog, kako biste time osigurali svoje mjesto na predavanju jer je broj mjesta ograničen zbog poštivanja epidemioloških mjera (ograničenje je 20 slušatelja). Javit ćemo se povratnom informacijom mejlom svima koji su osigurali svoje mjesto te onima koji su na listi čekanja.

Također bismo zamolili sve koji se prijave, a ipak neće moći doći, da nam to jave na [email protected] kako bismo mogli javiti osobama s liste čekanja da mogu doći.


Izdvojeno

Reci što misliš!