Događanja / Ostala

3. listopada

Osijek: 1. interdivizijski turnir Hrvatske Flag Football Lige

Osijek: 1. interdivizijski turnir Hrvatske Flag Football Lige

Američki nogomet ponovno se u natjecateljskom duhu vraća u Osijek, a Topovi su spremniji nego ikad prije

U Osijeku će 3. listopada 2020. biti održan prvi interdivizijski turnir u sklopu Hrvatske Flag Football Lige za sezonu 2020. Kao i prethodnih godina turnir se organizira na pomoćnom igralištu NK Elektre sa početkom u 11 sati. 

Kako je riječ o interdivizjskom turniru koji obuhvaća obje divizije (Sjever i Jug), sudjelovat će sve ekipe koje se ove sezone natječu u HFFL-u. Uz domaćine Topove koje čeka sraz protiv Torpedosa iz Rijeke te branitelja naslova Sea Wolvesa iz Splita, imat ćemo priliku gledati i Zagreb Patriotse, Zaprešić Saintse, Karlovac Dukese, Dubrovnik Sharkse te Bjelovar Greenhornse.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Obzirom da je sezona tek počela i većina ekipa tek uzima zamah i ulazi u natjecateljsku formu možemo očekivati vjerojatno i najneizvjesniji turnir dosad održan u Osijeku. Osječanima zasigurno neće nedostajati motivacije, pogotovo kada se uzme u obzir da se američki nogomet u Osijeku nije natjecateljski igrao još od jeseni 2018. 

Domaći teren će ujedno predstavljati i savršeno mjesto na kojem će Topovi prikazati svoje visoke ovosezonske ambicije, koje nakon prošlosezonskog sudjelovanja na završnom turniru ne mogu biti veće.

"Cilj nam je vratiti se na pobjedničke staze i u potpunost afirmirati novu generaciju koja je došla nakon one šampionske iz 2015. Zbog situacije sa korona virusom imali smo više vremena za trening i pripremu nego ikad dosad i željni smo pokazati rezultate tog rada." – riječi su predsjednika kluba Marina Ljubasa. 

Put prema povratku pehara u Osijek je započeo, a uvjereni smo da najbolje predstave Topova tek slijede.

 


Izdvojeno

Reci što misliš!