Događanja / Ostala

15. ožujka i 7. travnja

Dječje kazalište: Predstava "Botaničari"

Dječje kazalište: Predstava

Grad Osijek i Teatar To Go pozivaju djecu i njihove roditelje na interaktivno-edukativnu priču o važnosti zaštite prirode i očuvanja okoliša, ozonskom omotaču te odgovornom gospodarenju otpadom

U sklopu EU sufinanciranog projekta „Čist grad – naš ponOS“ u nedjelju, 15. ožujka u 10,30 sati te u utorak, 7. travanja u 18 sati u Dječjem kazalištu Branka Mihaljevića održat će se nove izvedbe interaktivno-edukativne predstave Botaničari. Predstava Teatra To Go progovara o važnosti zaštite prirode i očuvanja okoliša, ozonskom omotaču te odgovornom gospodarenju otpadom, a namijenjena je djeci od 3 do 10 godina.

Radnja predstave počinje pronalaskom sjemenke drevne biljke imena Maximus Botanicus, koja ima iznimne mogućnosti filtriranja zraka. Međutim, naizgled jednostavan proces sadnje biljke, uslijed nepredviđenih okolnosti i posebne pripreme sudbonosne sjemenke, pretvara se u komičnu avanturu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ulaz na predstavu je besplatan, a svi zainteresirani svoje karte trebaju preuzeti na blagajni Dječjeg kazališta, radnim danom od 8 do 15 sati ili sat vremena prije predstave.

Predstava Botaničari samo je jedna u nizu aktivnosti koje Grad Osijek provodi u sklopu projekta „Čist grad -naš ponOS“, kojeg je sufinancirala Europska unija iz Kohezijskog fonda, kako bi sve ciljane skupine informirao i educirao o važnosti odgovornog postupanja s otpadom.

 


Izdvojeno

Reci što misliš!