Događanja / Istaknuta

5. i 6. srpnja

Muzej grada Iloka: Festival vina i gastronomije Srijema Ilok Delicium Mundi

Muzej grada Iloka: Festival vina i gastronomije Srijema Ilok Delicium Mundi
PR

Ilok Delicium Mundi nije samo manifestacija za ljubitelje vina, već i kulturni događaj koji promiče lokalnu tradiciju i gastronomiju te okuplja posjetitelje iz cijele Hrvatske i inozemstva

Ilok Delicium Mundi, već tradicionalna manifestacija koja slavi najbolje od vina i gastronomskih delicija Srijema, i ove će se godine održati prvoga vikenda u srpnju, točnije u petak, 5. i subotu, 6. srpnja. Lokacija je događanja atrij Muzeja grada Iloka, s prekrasnim pogledom na rijeku Dunav.

Posjetitelji će imati priliku uživati u vrhunskim vinima lokalnih vinara i autentičnim srijemskim delicijama. Sudionici manifestacije uključuju sljedeće poznate vinare iz regije: Vinarija KAST, Iločki Podrumi, TRS vinarija, Vinarija Čobanković, Vino Buhač, Vinarija Zima, Vina Ćorić, Podrum Marija te OPG Zelenika-Izvori Života. Iločki Podrumi će, uz vina, posluživati i gastronomske delicije koje su obilježje ove regije.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Glazbeni program dodatno će obogatiti atmosferu događanja. U petak, 5. srpnja, s početkom u 20 sati, nastupit će talentirana Lucija Ćustić - LUCE, dok će u subotu, 6. srpnja, također s početkom u 20 sati, publiku zabavljati PAVA.

Ilok Delicium Mundi nije samo manifestacija za ljubitelje vina, već i kulturni događaj koji promiče lokalnu tradiciju i gastronomiju te okuplja posjetitelje iz cijele Hrvatske i inozemstva.


Izdvojeno

Reci što misliš!