Događanja / Istaknuta

23. studenoga

U četvrtak nam dolazi nova izvedba ''Stilskih vježbi'' u Kulturnom centru Osijek

U četvrtak nam dolazi nova izvedba ''Stilskih vježbi'' u Kulturnom centru Osijek
PR

Kultni je to tekst francuskog književnika Raymonda Queneaua te lingvističko-poetska akrobacija osječkih glumaca s Akademije za umjetnost i kulturu Selene Andrić i Dominika Karaule

Izvedba nove predstave ''Stilske vježbe'' očekuje vas ovaj četvrtak, 23. studenoga s početkom u 20 sati u Kulturnom centru Osijek.

U tramvaju, jedan mladić duga vrata, sa šeširom oko kojega visi uzica, kraća prepirka oko guranja s drugim putnikom. Dva sata kasnije, na trgu, evo ga opet, razgovara s jednim prijateljem gdje mu ovaj govori da mu nedostaje jedno dugme na kaputu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Priča prosta, gotovo nezanimljiva. Ili možda jako zanimljiva - sve je pitanje stila!

Naizgled banalna zgoda koja se dogodila u (osječkom) tramvaju br. 1, prepričana na, ako ne baš izvornih 99, onda barem na jako puno načina. Kultni je to tekst francuskog književnika Raymonda Queneaua te lingvističko-poetska akrobacija osječkih glumaca s Akademije za umjetnost i kulturu Selene Andrić i Dominika Karaule.

Predstavu je režirala Vlasta Ramljak, a producirao KC Osijek.

Ulaznice po cijeni od sedam eura u prodaji su na porti Kulturnog centra Osijek (Trpimirova 2/A) svaki dan (osim nedjelje) 7-23 sata.


Izdvojeno

Reci što misliš!