Događanja / Istaknuta

25. studeni

11. Noćni friz ove subote u Dvorani Riverside Ballroom

11. Noćni friz ove subote u Dvorani Riverside Ballroom
Udruženje obrtnika Osijek

Udruženje obrtnika Grada Osijeka po 11. puta organizira Noćni friz, tradicionalan modni događaj koji će se održati u subotu, 25. studenog u svečanoj Dvorani Riverside Ballroom s početkom u 19 sati

Noćni Friz modni je i događaj koji se po 11. puta 25.11 2023. s početkom u 19 sati, u svečanoj Dvorani Riverside Ballroom održava u Osijeku, a zanimljiv razvoj ide od same zamisli da frizeri noću otvore svoja vrata sugrađanima na način koji odrede sami vlasnici salona. Tako smo prije 8 godina započeli tradiciju kroz promocije trendova, druženja i zabave do sitnih noćnih sati u 6 frizerskih salona.

Nakon 2 godine događaj je narastao na 10 salona koji su zajedničkim snagama uz naravno potporu Udruženja Obrtnika Osijek napravili reviju u atriju Arheološkog muzeja u kojem smo na nekoliko modela prikazali sve što u svakodnevnom radu sa klijentima ne možemo, pa smo tako na glavama svojih modela imali snjegoviće, krune, barbike i još mnogo toga. Haljine smo izrađivali sami od najlona, najčešće vreća za smeće u bojama.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Slijedeće godine su nam u pomoć priskočili krojači i kozmetičari, plesne skupine, pjevači,... Noćni Fríz održavali smo u Hotelu Osijek, Sporthouseu, Kazamatu...

Kroz Vrijeme narasli smo u manifestaciju na kojoj nije bilo dovoljno prostora za sve koji su željeli doći i vidjeti program koji smo pripremili.

Prošle godine Noćni Friz održan je u Riverside Ballroomu ZOO Hotela u osijeku pred 500- tinjak uzvanika i posjetitelja i ponovno narastao je za jednu stepenicu.


Izdvojeno

Reci što misliš!