Događanja / Istaknuta

28. studenoga

Igra se hit komedija u kinu Urania koja je osvojila regiju: ''Kakva ti je žena, takav ti je život''

Igra se hit komedija u kinu Urania koja je osvojila regiju: ''Kakva ti je žena, takav ti je život''

Za prvih godinu dana igranja predstave, Dragan Marinković Maca napunio je 50-ak dvorana širom regije, karte su nestajale u nekoliko sati te je predstavu pogledalo više od 50 tisuća ljudi

U osječko kino Urania dolazi regionalna hit komedija Dragana Marinkovića Mace pod naslovom ''Kakva ti je žena, takav ti je život''. Cijena je ulaznice u pretprodaji 12, a na dan predstave 14 eura.

Ulaznice su u prodaji na blagajni kina Urania od ponedjeljka do srijede od 12 do 21 sat, četvrtkom i petkom od 16,30 do 21 sat, a vikendom od 10,30 do 12 i od 16,30 do 21 sat.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Za ostale informacije možete kontaktirati Upravu na broj telefona 031 205 501 (od ponedjeljka do petka od devet do 17 sati) te Blagajnu kina na broj telefona 031 205 507 (svakim danom od 16,30 do 21 sat). Također, možete se javiti i inbox porukom na Facebooku ili Instagramu kina Urania.

Kroz ovu komediju saznajte odgovore na vječna pitanja o ljubavnim odnosima. Je li uvijek na početku veze prvo strast, pa onda krah? Koliko brak mijenja ljude i samu vezu? Jeste li u braku ili u mraku?

Sva ta, ali i mnoga druga pitanja, otvorit će Dragan Marinković Maca u autorskoj predstavi. 

Priča je to o čovjeku koji se odmah nakon razvoda zaputi u kafanu, nakon što ga žena izbaci iz kuće, te odluči s publikom podijeliti svoju životnu priču. Ovaj naslov ujedno je i peta autorska predstava popularnog glumca i komičara.

Osim o uvijek aktualnim pitanjima o ljubavi, ova će vas monodrama natjerati da razmislite dobro o sebi, ali i o svijetu koji vas okružuje.

"To je tema koja se tiče svih nas – oslikavanje stvarnosti muško-ženskih odnosa i vremena u kojemu živimo. Komedija je to kada gledaš sa strane, ali kada se sam nađeš u konfliktu s dragom osobom, to je najveća tragedija. U životu smo uvijek na neki način i pacijenti i terapeuti. Kada gledaš druge uvijek si 'pametan' i pitaš se čemu svađa, pa misliš da se to sve može riješiti i drugačije, ali kada se sam nađeš u takvoj situaciji, onda je to već druga priča'', riječi su kojim vlastitu predstavu, ali i problematiku kojom se bavi opisuje Dragan Marinković.

Hit komedija ''Kakva ti je žena, takav ti je život'' rapidnom je brzinom osvojila cijelu regiju. Za prvih godinu dana igranja predstave, Dragan Marinković Maca napunio je 50-ak dvorana širom regije, karte su nestajale u nekoliko sati te je predstavu pogledalo više od 50 tisuća ljudi.

Poslije prve godine gledatelje je teško više i brojati, no jedno je sigurno – interes ne jenjava, a mnogi se u publiku vraćaju ponovno jer ovo je predstava koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Samo upozorenje – ''Kakva ti je žena, takav ti je život'' predstava je koja izaziva bolove u trbuhu te veliku količinu suza od smijeha.


Izdvojeno

Reci što misliš!