Događanja / Istaknuta

23. studenoga

AUKOS: Panel-rasprava ''Umjetna inteligencija: budućnost poslova i kako se pripremiti?''

AUKOS: Panel-rasprava ''Umjetna inteligencija: budućnost poslova i kako se pripremiti?''

Ova panel-rasprava istražuje mogućnosti, izazove i perspektive vezane uz utjecaj umjetne inteligencije na poslovno okruženje

Na osječkoj Akademiji za umjetnost i kulturu (Salon 33, Trg Svetog Trojstva 3) u četvrtak od 18 do 19 sati održava se panel-rasprava naziva ''Umjetna inteligencija: budućnost poslova i kako se pripremiti?".

Raspravljat će se, između ostaloga, o tome hoće li umjetna inteligencija preuzeti naše poslove i kako se prilagoditi brzim tehnološkim promjenama.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ova panel-rasprava, nadalje, istražuje mogućnosti, izazove i perspektive vezane uz utjecaj umjetne inteligencije na poslovno okruženje. Stručnjaci iz područja tehnologije, marketinga, obrazovanja i poslovnog sektora podijelit će svoja iskustva, savjete i perspektive o tome kako se pripremiti za promjene koje donosi umjetna inteligencija.

Panelisti bit će izv. prof. dr. sc. Emmanuel Karlo Nyarko s FERIT-a, Bruno Bušić iz Bamboo Laba i Darko Bilandžić iz Creatosa. Moderatorica bit će Katarina Horvat iz PR agencije HORKA komunikacije. 

Pridružite im se i saznajte kako iskoristiti potencijal umjetne inteligencije u poslovnom okruženju te kako se pripremiti za transformaciju tržišta rada koju donosi ova tehnološka revolucija. Sudjelovanje je besplatno za sve sudionike.


Izdvojeno

Reci što misliš!