Događanja / Istaknuta

27. studenoga

Salesianine odgojne večeri u Osijeku: ''Kako dijete odgajati za mir?''

Salesianine odgojne večeri u Osijeku: ''Kako dijete odgajati za mir?''

Na susretu gostovat će Klementina Šuljug, Montessori odgajateljica, vlč. Josip Bošnjaković, psiholog i psihoterapeut i Ivica Šola, teolog i komunikolog

Salesianine odgojne večeri – tematski susreti za roditelje i odgajatelje koji se organiziraju već treću godinu za redom – po prvi se put održavaju u Osijeku.

Susret pod nazivom ''Kako dijete odgajati za mir?'' održat će se 27. studenoga u 19 sati u prostoru Nadbiskupijskog Vikarijata na adresi Strossmayerova 58.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Na susretu gostovat će Klementina Šuljug, Montessori odgajateljica, vlč. Josip Bošnjaković, psiholog i psihoterapeut i Ivica Šola, teolog i komunikolog. Razgovarat će o vrednoti mira i o ulozi roditelja i odgajatelja u odgoju djeteta za mir.

''U mjesecu sjećanja na žrtve Domovinskog rata, u vremenu kada na društvenim mrežama možemo uživo pratiti dva rata u svijetu, Salesiana želi doprinijeti temi mira i rata iz odgojne perspektive i dati roditeljima, odgajateljima i ostalima koji rade s djecom smjernice kako da djecu odgajaju za mir'', poručuju organizatori.

Ulaz je na susret besplatan te za njega nije potrebna prijava, a više informacija o događaju dostupno je na poveznici.


Izdvojeno

Reci što misliš!