Događanja / Istaknuta

29. lipnja

U Gastro pub Bulart dolazi legendarni Tarik Filipović s monodramom „Ćiro”

U Gastro pub Bulart dolazi legendarni Tarik Filipović s monodramom „Ćiro”

S preko 300 odigranih izvedbi koje je vidjela čitava regija, Tarik Filipović predstavlja monodramu o životu Miroslava Ćire Blaževića pod nazivom „Ćiro”

Nakon nevjerojatnih uspjeha jednog od najpoznatijih glumaca u regiji Tarika Filipovića, predstavlja se priča o treneru svih trenera!

Spektakluk i Magic Act Show u kojima je sudjelovao kao autor i izvođač slobodno možemo nazvati najuspješnijim predstavama u povijesti hrvatskoga kazališta. S preko 300 odigranih izvedbi koje je vidjela čitava regija, Tarik Filipović predstavlja monodramu o životu Miroslava Ćire Blaževića pod nazivom „Ćiro”.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nogomet, kao nijedan drugi sport, izaziva buru reakcija, o njemu se polemizira, obožava ga se i napada. Stadioni, navijanja, reprezentacije, svjetska, europska prvenstva, sve to toliko obilježava svakodnevicu da se ti važni datumi gotovo mogu upisivati u kalendar kao državni praznici. Euforija je do vrhunca, stoga se tema ove monodrame nametnula sama.

No, osim nogometa u širem smislu, ovdje je u središtu pažnje nešto mnogo zanimljivije. Osoba, karakter, jedna nogometna ikona, koja uz svoje ime veže više asocijacija i anegdota nego bilo koja druga urbana legenda. Što je Ćiro Blažević predstavljao za Tarika kroz njegovo sazrijevanje, kao čovjeka i kao strastvenog nogometnog navijača? Na koji je način ličnost Ćire Blaževića inspirirala Tarika Filipovića nakon dugogodišnjeg prijateljstva vidjet ćemo kroz ovu duhovitu, ali i dirljivu monodramu.

Osebujan i neponovljiv nogometni trener svih trenera, kako su ga prozvali na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj 1998. čije rečenice citiraju dan danas, njegovo slavno „Sine moj” dalo mu je neizbrisiv osobni pečat, kao i njegova neposrednost, ali i ekscentričnost.

Ulaznice po cijeni od 15 eura (35 eura s večerom) dostupne su online putem Entrio.hr platforme i na Entrio prodajnim mjestima. Nakon kupovine ulaznice obvezno je rezervirati stol. Rezervacija je stola besplatna. Rezervaciju možete izvršiti pozivom na broj +385 97 661 35 25.

Ukoliko zaboravite rezervirati stol, a kupite ulaznice morat ćete stajati za šankom. Stolovi primaju četiri osobe. Ako vas je dvoje/troje, šansa je da ćete sjediti s još ljudi.

Večera počinje u 18 i traje do 20 sati. Mole se svi gosti da na večeru dođu do 18 sati. Nastup kreće u 21, a rezervacije se mogu pokupiti do 20 sati. Broj je ulaznica ograničen.

Zabranjeno je snimanje događaja i zabranjeno je pušenje u prostoru u kojemu se odvija nastup. Jelovnik je za večeru sljedeći:

  • Juha: Krem juha
  • Glavno jelo: Lungić punjen domaćom blago dimljenom kobasicom, krema od celera i krumpira i prženi luk
  • Desert: Cheesecake.

Izdvojeno

Reci što misliš!