Događanja / Istaknuta

14. travnja

Junaci Večernje škole uživali u Iloku i najavili dolazak u Našice

Junaci Večernje škole uživali u Iloku i najavili dolazak u Našice
PR

Našice, nova destinacija vesele ekipe Večernje škole, nakon Slavonskog Broda, Osijeka, Vukovara i Požege ujedno su peti slavonski grad u koji stiže ova urnebesna ekipa originalne postave Večernje škole koja će do kraja travnja obići oko dvadesetak gradova u Hrvatskoj

Junaci Večernje škole predvođeni Željkom Pervanom proteklih su dana oduševili Vukovarce i Požežane. Njihova „Posljednja Večernja“ zaigrala je u petak u Vukovaru u sportskoj dvorani „Borovo Naselje“, a u nedjelju u Požegi, u sportskoj dvorani Grabrik.

Koliko se Slavonci i dečki iz Večernje škole uistinu vole potvrdila je razgaljena publika u oba grada, a valja podsjetiti da su prethodno već rasprodali i velike dvorane u Slavonskom Brodu i Osijeku.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Iako nisu u početku planirali, zbog dobre vibre između svojih brojnih fanova u Slavoniji i sjajnih dočeka u svim dosadašnjim gradovima u Slavoniji, odlučili su u program ove oproštajne turneje dodati još jedan grad u Slavoniji – Našice.

„U Našice stižemo 14. travnja u Dvoranu OŠ Kralja Tomislava, a ulaznice su upravo puštene u prodaju u sustavu Eventim“, potvrdila je producentica turneje „Posljednja Večernja“ Melita Gradečak, koja je dečke iz Večernje škole ovoga vikenda povela i na zasluženi odmor u pitoreskni Ilok.

Profesor Maksimilijan Jure Kučina (Željko Pervan) i njegovi učenici Blaž (Damir Folnegović), Antimon (Ahmed El Rahim), Denis (Mladen Horvat) i Aljoša (Zlatan Zuhrić-Zuhra) tom su prigodom uživali u dunavskom kraljevstvu vina, posjetili su Iločke podrume, Stari podrum i ladanjsko imanje Principovac, a vrijeme su iskoristili i da ponešto nauče o povijesti i tradiciji iločkog vinogradarstva i podrumarstva.

Dakako, kušala su se i ponajbolja iločka vina, uz tradicionalnu gastro ponudu toga kraja, neizostavni čobanac, srijemske kobasice i iločki ćevap.

Našice, nova destinacija vesele ekipe Večernje škole, nakon Slavonskog Broda, Osijeka, Vukovara i Požege ujedno su peti slavonski grad u koji stiže ova urnebesna ekipa originalne postave Večernje škole koja će do kraja travnja obići oko dvadesetak gradova u Hrvatskoj.

Ulaznice za predstavu „Posljednja Večernja“ potražite online u sustavu Eventim.hr i na svim prodajnim mjestima Eventima.


Izdvojeno

Reci što misliš!