Događanja / Istaknuta

24. i 26. ožujka

Večernja škola stiže i u Vukovar i Požegu

Večernja škola stiže i u Vukovar i Požegu
Davor Javorović/PIXSELL

Kultna „Večernja škola“ ponovno u Slavoniji - 24. ožujka u Vukovaru, a 26. ožujka u Požegi!

Nakon rasprodanog Osijeka, junaci Večernje škole predvođeni Željkom Pervanom nastavljaju turneju po Slavoniji!

S predstavom  „Posljednja Večernja“, koju su najavili kao posljednju zajedničku izvedbu,  u Vukovar stižu 24. ožujka u Sportsku dvoranu „Borovo naselje“, a u Požegu 26. ožujka u  Sportsku dvoranu Tomislav Pirc (Grabrik).

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Željko Pervan alias profesor Maksimilijan Jure Kučina i njegovi učenici Blaž (Damir Folnegović), Antimon (Ahmed El Rahim), Denis (Mladen Horvat) i Aljoša (Zlatan Zuhrić-Zuhra) za sve fanove Večernje škole pripremaju dvosatni spektakl, s urnebesno smiješnim angedotama i skečevima, a neće izostati ni pjesme.

Posljednja Večernja u Osijeku Fotogalerija

Dečki su svoju oproštajnu turneju započeli 17. veljače u Slavonskom Brodu, a s obzirom na rasprodane dvorane i euforiju publike, umjesto najavljenih 15 gradova, predstava „Posljednja Večernja“ obići će preko dvadeset hrvatskih gradova.

Baš kao i u drugim gradovima, ulaznice za slavonski dio turneje, u Vukovaru i Požegi se dobro prodaju, a mogu se kupiti na sljedećim prodajnim mjestima:

Online u sustavu Eventim.hr, u Vukovaru u hotelu Lav, u Požegi na prodajnom mjestu Tisak Plus POŽEGA KORZO LOKAL Cehovska 2 i Petrol BP Požega, Osječka bb.


Izdvojeno

Reci što misliš!