Događanja / Istaknuta

10. i 11. prosinca

Advent u Baranji i Winter Wine & Walk 2022. [PROGRAM]

Advent u Baranji i Winter Wine & Walk 2022. [PROGRAM]
Visit Baranja

Na stazi dugoj 9 km kroz sela Suza i Zmajevac, poznate baranjske vinske meke, sudionke će na čak 14 točaka dočekati baranjski vinari i restorani s vrhunskim vinima te tradicionalnim snackovima

Dobro poznata vinska šetnja neotkrivenim stazama Baranje, ove godine po prvi puta dobiva svoje zimsko izdanje, i to u subotu, 10. prosinca - WINTER WINE & WALK.

Na stazi dugoj 9 km kroz sela Suza i Zmajevac, poznate baranjske vinske meke, sudionke će na čak 14 točaka dočekati baranjski vinari i restorani s vrhunskim vinima te tradicionalnim snackovima.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Walkeri se kreću u grupama koje startaju ispred Doma kulture u Zmajevcu, odakle kreće njihova avantura.

Kraj šetnje ne znači i kraj zabave! Na kraju staze sve sudionike, ali i ostale posjetitelje očekuje Advent u surduku, i to u zmajevačkom ''katoličkom surduku''.

Božićni sajam, kuhano vino, lampice, bogat glazbeni program i poseban doživljaj zmajevačkih surduka očekuje sve već od 16 sati. Zabavu potražite i u vinskim pordumima koji, kao i uvijek, uz vrhunska vina pripremaju i dobru zabavu.

Adventski program nastavlja se već u nedjelju, 11. prosinca na Suljoškom adventu u Kneževim Vinogradima, na SRC Kneževi Vinogradi.

Kobasice, kuhano vino, fritule, bogat božićni sajam, Djed Božićnjak, božićni glazbeni program i velika fešta uz Fešta bend dio je čarolije koja vas očekuje na Suljoškom adventu.


Izdvojeno

Reci što misliš!