Događanja / Istaknuta

17. prosinca

Advent u Trnavi 2022. [PROGRAM]

Advent u Trnavi 2022. [PROGRAM]

Program donosi niz zanimljivih događanja i sadržaja za odrasle, a poseban je naglasak ove godine stavljen i na dječje aktivnosti

Općina Trnava i ove godine svojim mještanima i svima zainteresiranima organizira Advent u Općini Trnava.

Program donosi niz zanimljivih događanja i sadržaja za odrasle, a poseban je naglasak ove godine stavljen i na dječje aktivnosti.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

„U božićno vrijeme ponovno se okupljamo kako bismo se družili uz program koji su nam pripremili naši najmlađi, ali i glazbene izvođače te lokalne udruge koje će pripremati hranu i piće. Ove smo godine dodatno obogatili program za najmlađe”, najavila je Irena Mikić Brezina, načelnica Općine Trnava.

Program započinje 17. prosinca u 16 sati na školskom igralištu u Trnavi. U suradnji s LAG-om „Strossmayer“, svoje će proizvode izložiti lokalna obiteljska poljoprivredna gospodarstva: OPG Ler, BZ PLETER, OPG Širajčić, OPG Vesna Dravec te UDRUGA PČELARA ĐAKOVO, a uz njih, na Adventu će se predstaviti i Osnovna škola J. J. Strossmayer Trnava, Dječji vrtić Đakovo te Udruga Leptir.

Dječji program službeno će započeti od 16,30 sati, a oslikavanje lica, darivanje s Djedom Božićnjakom te maskote najdražih likova iz crtanih filmova s kojima će se djeca moći fotografirati, samo su neka od iznenađenja za najmlađe.

U to je vrijeme previđen i nastup dječjih zborova, a od 18 sati božićnim i domaćim hitovima atmosferu će usijati glazbeni dvojac India Duo. Glazbeni program nastavit će se i od 20 sati, kada će okupljeni, uz bogatu gastronomsku ponudu, svoje dlanove zagrijati uz taktove Tamburaškog sastava Kvinta iz Osijeka.


Izdvojeno

Reci što misliš!