Događanja / Istaknuta

3. prosinca

Na Pampasu se održava projekt Moonlight, popraćen techno glazbom poznatih DJ-eva

Na Pampasu se održava projekt Moonlight, popraćen techno glazbom poznatih DJ-eva
Secret Sunset/Facebook

Ono što posjetitelji mogu očekivati spoj je ambijentalno-vizualnih motiva, unikatnih za lokalnu scenu i popraćenih različitim interaktivnim sadržajem

U subotu, 3. prosinca s početkom u 22 sata u prostorima streljane na Pampasu održat će se projekt ''Moonlight'', ideja koja će zabilježiti prvo takvo osječko javno izdanje. Svoje korijene vuče iz niza manjih projekata koji su organizatorima poslužili kao inspiracija za dijeljenje vizije i povezivanje sa širom zajednicom, imajući u vidu pružanje kvalitetnog, no ipak drugačijeg doživljaja partyja.

Ono što posjetitelji mogu očekivati spoj je ambijentalno-vizualnih motiva, unikatnih za lokalnu scenu i popraćenih različitim interaktivnim sadržajem. Glazbeni je pravac te večeri techno.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U ovome izdanju građani će se moći osvježiti uz Kristinu Lalić, beogradsku DJ-icu, producenticu i dugogodišnju pripadnicu elektronske scene te zagrebački dvojac pod imenom Micmacc. Cjelovečernji će program otvoriti i zatvoriti već svima poznati DJ-evi Fixsell i DEN, rezidenti Ground Zero klubske večeri.

Ulaznica se može nabaviti po cijeni od 70 kuna u pretprodaji u Amsterdam Pubu, Barcelona Pubu te Caffe baru Dallas (DGO). Na ulazu će karta koštati 90 kuna.


Izdvojeno

Reci što misliš!