Događanja / Istaknuta

Od 27. studenoga do 18. prosinca

Cinema Posh Store u kinu Urania

Cinema Posh Store u kinu Urania
Sanjin Strukic/PIXSELL

Pozivaju se svi zainteresirani da se pridruže na Cinema Posh Storu te donesu svoje stare ukrase, svijećnjake, kuglice, nakit, lampice i sve druge božićne ukrase koje žele ponuditi, darovati ili zamijeniti


Dosadili su vam vaši božićni ukrasi i kuglice, želite drugačiju boju ukrasa ili nove oblike, no promjena je skupa? Vratimo naše stare stvari u upotrebu, reciklirajmo te zajedno pomozimo prirodi i smanjimo konzumerizam u blagdansko vrijeme.

Pozivaju se svi zainteresirani da se pridruže na Cinema Posh Storu te donesu svoje stare ukrase, svijećnjake, kuglice, nakit, lampice i sve druge božićne ukrase koje žele ponuditi, darovati ili zamijeniti.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Također, pozivaju se i svi kreativci koji sami izrađuju ukrase i nakit od recikliranih i prirodnih materijala da se pridruže događaju te ukoliko žele, održe radionicu izrade ukrasa od tih materijala. Svi volimo izrađivati i stvarati nešto svojim rukama te osjetiti zadovoljstvo dok gledamo ono što smo sami napravili. Naučite nas kako!

Kino Urania vam nudi divan prostor i mogućnost razmjene starih stvari s drugim ljudima za one nove s kojima ćete stvoriti neke nove lijepe uspomene.

U sklopu Posh Stora održat će se i radionica izrade božićnih ukrasa za djecu koje će djeca moći ponijeti kući, pokloniti nekome ili ukrasiti prostorije našeg kina.

Tijekom adventa palimo četiri svijeće i zato će se naš Posh Store održavati u četiri termina, a svaki termin će trajati onoliko dana koliko je tjedana ostalo do Božića.

Termini održavanja:
1. 27. 11. – 30. 11. u vremenu 16-20 h
2. 4. 12. – 6. 12. u vremenu 16-20 h
3. 10. 12. i 11. 12. u vremenu 16-20 h
4. 18. 12. u vremenu 16-20 h

Pozivaju se svi zainteresirani da se jave na e-mail adresu [email protected] najkasnije dva dana prije termina za koji su zainteresirani kako bi se mogao osigurati dovoljan broj stolova za sve zainteresirane. Sudjelovanje se naplaćuje simboličnih 20 kuna za korištenje prostora kina.


Izdvojeno

Reci što misliš!