Događanja / Istaknuta

23. prosinca

Veliki božićni koncert Sergeja Ćetkovića u Đakovu

Veliki božićni koncert Sergeja Ćetkovića u Đakovu
Ivica Benić/SiB.hr

Svoj adventski program predstavili su brojni gradovi diljem Lijepe naše, a nama je zadovoljstvo što vam možemo najaviti događaj koji će obilježiti ovogodišnje iščekivanje Božića u srcu Slavonije

Đakovo će 23. prosinca 2022. ugostiti jednog od omiljenih pjevača u regiji – Sergeja Ćetkovića. Svojom karizmom i skromnošću crnogorski glazbenik i kantautor osvaja srca obožavatelja već više od 20 godina, a nakon što je već tri puta rasprodao Koncertnu dvoranu Vatroslav Lisinski, u organizaciji Lookalno.hr po prvi put nastupit će u Dvorani Centar Đakovo.

"Zadnji  koncert u đakovačkoj dvorani održan je prije više od deset godina, stoga nam je posebna čast što ovom glazbenom poslasticom možemo oživjeti naš voljeni grad za vrijeme nadolazećih blagdana. Ako je suditi prema dosadašnjim nastupima, Sergej Ćetković ovog nam Božića u Đakovu priprema pravi romantični spektakl, a pozivamo Vas da nam se pridružite i Vi jer ovo je koncert koji se ne propušta!", poručuju organizatori.Ulaznice možete kupiti online u sustavu Eventima ili fizički na sljedećim prodajnim mjestima:

  • Đakovo: Jelačić bar (Bana Josipa Jelačića 32)
  • Osijek: Quart caffe (Ul. Ivana Gundulića 128)
  • Slavonski Brod: Kuća Piva - A. Starčevića 17

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita


Izdvojeno

Reci što misliš!