Događanja / Istaknuta

25. studenoga

Promocija psihološkog savjetnika „Presložite životne ladice” u Gradskoj i sveučilišnoj knjižnici Osijek

Promocija psihološkog savjetnika „Presložite životne ladice” u Gradskoj i sveučilišnoj knjižnici Osijek
Gradska i sveučilišna knjižnica Osijek

Knjiga je prepoznata kao važna literatura modernog čovjeka današnjice, knjiga koja mijenja uvjerenja, stavove i razmišljanja suvremenog čovjeka koji želi misliti svojom glavom, imati svoj cilj u životu i voljeti sebe kako bi na taj način privukao obilje i zadovoljstvo u svoj život

U petak, 25. studenoga u Studijskoj čitaonici Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek održat će se promocija knjige Miroslava Strešnjaka pod naslovom „Presložite životne ladice”. Riječ je o jedinstvenom psihološkom savjetniku koji služi kao pomoć u što lakšem podnošenju osobnih, obiteljskih i ostalih sličnih kriznih situacija. Napisana je na jednostavan način, objašnjavajući svaki pojedini korak kako bi bila pristupačna svima onima koji žele poboljšati svoj život te svakodnevno živjeti ugodnije i smirenije.

„Ovo je jedna od rijetkih knjiga koja vam otkriva kako dati sebi šansu da ostvarite svoj puni potencijal i da živite najispunjeniji život koji možete, a sve to kroz autentične autorove proživljene stvarne životne primjere. Knjiga je prepoznata kao važna literatura modernog čovjeka današnjice, knjiga koja mijenja uvjerenja, stavove i razmišljanja suvremenog čovjeka koji želi misliti svojom glavom, imati svoj cilj u životu i voljeti sebe kako bi na taj način privukao obilje i zadovoljstvo u svoj život”, stoji na autorovoj internetskoj stranici.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Takva je vrsta književnog djela uvijek dobrodošla u životnim krizama u kojima se svaki čovjek ponekad pronađe, stoga služi motiviranju i ponovnom usmjeravanju pojedinca na pravi put. Namijenjena je, između ostalima, i osobama koje su izgubile same sebe te žele nešto promijeniti, a ne znaju što je to točno i što im nedostaje kako bi ostvarile svoje pune potencijale. Djelo tako konačno služi ponovnom pronalasku duševnog mira i općenitoj promjeni cjelokupnog života nabolje.

Knjigu je moguće naručiti po cijeni od 149 kuna (19,78 eura) preko e-mail adrese: [email protected]. Na web stranici autora moguće je i besplatno preuzimanje prvog poglavlja djela.


Izdvojeno

Reci što misliš!