Događanja / Istaknuta

17. studenoga

Hit komedija „Muškarci.hr“ stiže i u Osijek!

Hit komedija „Muškarci.hr“ stiže i u Osijek!
Satiričko kazalište Kerempuh

Od „Muškaraca.hr“ gledatelji će dobiti upravo ono što očekuju: večernji bijeg od svakodnevnih problema, opuštanje, smijeh i vrhunsku kazališnu zabavu

U četvrtak, 17. studenoga u 19 sati u kinu Urania odigrat će se hit komedija naslova „Muškarci.hr“. Vođeni redateljem Mariom Kovačem, glumci Goran Grgić, Boris Svrtan, Filip Detelić u alternaciji s Andrejom Dojkićem i Amar Bukvić u alternaciji sa Živkom Anočićem ne samo da će dati odgovor ženama, nego će kroz brojne duhovite primjere iz svakodnevnog života progovoriti o svojim frustracijama izazvanim ženskim ponašanjem prema njima.

Igrajući „Muškarce.hr“ temeljene na brojnim stereotipima, glumci će hrabro pokazati licemjerje u svakodnevnom i sveopćem propagiranju brisanja razlika između muškaraca i žena. Za muškarce u predstavi one su poželjne i kad izazivaju osjećaje neugode, a još više, kad za posljedicu imaju osjećaj ugode.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Braneći se od stereotipa o muškarcima, glumci će svoje komplekse braniti obrambenim mehanizmima racionalizacije i projekcije (na žene, naravno). Stereotipe kao teme predstave nije potrebno nabrajati, dovoljno je reći da će ih većina biti pokazana u predstavi. Od „Muškaraca.hr“ gledatelji će dobiti upravo ono što očekuju: večernji bijeg od svakodnevnih problema, opuštanje, smijeh i vrhunsku kazališnu zabavu.

Cijena je ulaznice 100 kuna (13,27 eura), a potrebno ju je unaprijed rezervirati na sljedeći način:

  • pozivom na broj 031 205 501 - Uprava (pon-pet od 9 do 17 sati)
  • pozivam na broj 031 205 507 - Blagajna kina (svaki dan od 17 do 21 sat)
  • slanjem maila na [email protected]
  • slanjem inbox poruka u Kino Urania & Kinematografi Osijek.

Izdvojeno

Reci što misliš!