Događanja / Istaknuta

2. studenoga

Pub kviz - Put pod noge!

Pub kviz - Put pod noge!
PR

Osim dobre zabave na kvizu, svi sudionici imaju jedno besplatno piće i priliku za nešto naučiti i informirati se

Info-centar za mlade Osijek i osječki Erasmus student network pozivaju sve kvizoljupce na Pub kviz za mlade (od 15 do 30 godina), pod nazivom PUT POD NOGE! koji će se održati 2. studenoga 2022. (srijeda) u 20.00 sati u Caffe & night baru IN, u Osijeku, S. Radića 28.

Kviz će voditi dvoje naših privremenih mladih sugrađana iz Španjolske, strani volonteri PRONI Centra za socijalno podučavanje - Angeles Madueno Triguillos i Enrique Martos Sanchez.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kako smo u Europskoj godini mladih, a mladi osječani redovito iskazuju svoju želju za „osvajanjem“ europskih zemalja (kroz različite programe i aktivnosti, a sve u svrhu učenja, usavršavanja i osobnog razvoja), tema ovog izdanja pub kviza bit će – Europa kao najpoželjnija destinacija za mlade. A sudionici kviza će moći provjeriti svoje znanje o europskim zemljama, njihovim povijesnim, kulturnim i inim znamenitostima, a sve kako bi se pripremili za možebitno putovanje.

Naravno, usput će dobiti informaciju o Europskoj godini mladih i  kako na svoju željenu destinaciju - besplatno otputovati.

Zato, okupite svoju ekipu (od 4 natjecatelja) , prijavite se putem prijavnice ovdje -  do srijede, 2. studenoga, do 12 sati.  

Osim dobre zabave na kvizu, svi sudionici imaju jedno besplatno piće i priliku za nešto naučiti i informirati se.  

Naravno, najuspješnije očekuju nagrade – bonovi za pizzu, piće, kino ulaznice...

Radni jezik bit će jednostavni engleski.


Izdvojeno

Reci što misliš!