Događanja / Istaknuta

25. listopada

Besplatno predavanje za roditelje u DOKKICI: "Dijete i ja - odnos i privrženost"

Besplatno predavanje za roditelje u DOKKICI:
PR

Na predavanju se istražuje i koji su sve tipovi privrženosti koji se mogu uočiti kod djece (ali i odraslih) te na koji način razviti i njegovati sigurnu privrženost

U današnje vrijeme mnogo se govori o važnosti odnosa kojeg imamo s djetetom. Većina roditelja može potvrditi kako trenutno nisu zadovoljni barem jednim aspektom svog odnosa s djetetom, a mnogi će priznati kako nisu uvijek sigurni na koji način izgladiti male nesuglasice za koje vjeruju da mogu dovesti do narušavanja istoga. 

Na predavanju pod nazivom „Dijete i ja - odnos i privrženost” govori se o važnosti odnosa s djetetom, utjecaju odnosa na ponašanje te o alatima održavanja odnosa u kriznim situacijama.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Na predavanju se istražuje i koji su sve tipovi privrženosti koji se mogu uočiti kod djece (ali i odraslih) te na koji način razviti i njegovati sigurnu privrženost.

Predavanje će se održati u utorak, 25.10.2022. godine u 18 sati u prostorijama Dječjeg kreativnog centra DOKKICA (Otokara Keršovanija 4, Osijek). Molimo zainteresirane roditelje da svoje sudjelovanje najave ispunjavanjem obrasca za prijavu

Za sve ostale informacije možete kontaktirati putem e-adrese: [email protected] ili na mob. 099/ 748 2532.

Predavanja za roditelje aktivnosti su trogodišnjeg programa „Alternativni centar podrške za djecu i roditelje” koji DOKKICA provodi uz podršku Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike, a održavaju se jednom mjesečno u Osijeku i Donjem  Miholjcu. 


Izdvojeno

Reci što misliš!