Događanja / Istaknuta

21. prosinca

Ocean, Zorica Kondža, Goran Karan i Tedi Spalato na velikom božićnom spektaklu u Osijeku

Ocean, Zorica Kondža, Goran Karan i Tedi Spalato na velikom božićnom spektaklu u Osijeku

Sve je spremno za veliki osječki spektakl splitske grupe Ocean i zvijezda dalmatinske pjesme

Zanima li vas kako zajedno zvuče splitski Ocean, Zorica Kondža, Goran Karan i Tedi Spalato, pripremite se na veliki osječki božićni spektakl u Gradskom vrtu 21.12. u 20:00 sati!

Riječ je o prekrasnom projektu Dalmatinaca, koje je okupio frontmen grupe Ocean, Dino Pleština. Nakon što su rasprodali Lisinski 04.04. u jeku pandemije i rata u Ukrajini, veliku božićnu turneju započinju baš u Osijeku, želeći tako osječkoj publici pokloniti dalmatinsku 'pismu' izvedenu na drugačiji način, u velikoj produkciji za orkestar i bogatim aranžmanima maestra Joška Banova.
 
I sam autor sad već hitova poput Uzalud, Korakom po nebu, Osmijesi u boji ne krije uzbuđenje pred veliki osječki koncert. Uz Dinu koji se bavi glazbenom produkcijom i autorskim radom, osnovu grupe Ocean čini izrazito talentirana pjevačica i prva violina splitskog HNK Marica Vilibić te pjevač Stjepan Radić.

"Gradski vrt je dvorana koja ima svoju vjernu publiku, ali je uvijek velika čast i izazov za svakog izvođača nastupiti na ovako velikoj i lijepoj pozornici. Jako se veselimo ovom divnom koncertu nakon kojeg nas čekaju koncerti u Vukovaru, Varaždinu, Rijeci i Mariboru", poručuju iz grupe Ocean.

Svojim fanovima i publici pripremaju nove singlove i suradnje sa njihovim dragim prijateljima Zoricom Kondžom i Goranom Karanom koje će službeno objaviti početkom studenog i predstaviti uživo na koncertnoj turneji u prosincu.  

Za sve skladbe za ovu prigodu aranžman potpisuje maestro Joško Banov, koji će dirigirati Big bendom i gudačkim ansamblom. Tijekom večeri grupa i njihovi prijatelj izvesti će divne duete hitova poput ''Zar je voljeti grijeh'', ''Ti si moj san'', ''Sve ću preživit'', ''Zauvik tvoj''...

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

I PRIJATELJI na ovom koncertu, kako ih je Ocean nazvao, ne kriju sreću što će se svi okupiti u velikoj dvorani Gradski vrt. Goran Karan i Tedi Spalato već su odradili svoje probe, ali skladbe koje će izvesti na ovom koncertu samozatajno drže kao iznenađenje. I Diva hrvatske glazbene scene Zorica Kondža spremna je za koncert sa svojim glazbenim iznenađenjima.

Želite li uživati u ovoj prekrasnoj glazbenoj večeri ispunjenoj glazbom i pjesmom, ali i pozitivom koja se osjeti u svakom taktu svake skladbe, još stignete nabaviti svoju ulaznicu putem weba na ili na prodajnim mjestima Tiska i Petrol BP-a u Osijeku.  Ne zaboravite, da ćete  osim što ćete uživati u odličnoj svirci učinit ćete i dobro djelo. Dio prihoda od prodaje ulaznica bit će doniran udruzi Krijesnica, kao pomoć djeci oboljeloj od malignih bolesti.


Izdvojeno

Reci što misliš!